Śniadanie (ok. 380 kcal) Kanapki z pastą jajeczną średniej wielkości bułka grahamka (80 g) 2 jajka (110 g) łyżka serka naturalnego (10 g) 1/2 ogórka (100 g) szczypiorek sól, pieprz zioła Jajka posiekać drobno, wymieszać z serkiem, szczypiorkiem i doprawić. Rozsmarować na kanapkach. Koktajl na bazie mleczka kokosowego banan (100 g) kiwi (70 g), 3 łyżki mleczka kokosowego (30 g) szklanka herbaty miętowej (230 g) Banana i kiwi obrać ze skórki i zmiksować z pozostałymi składnikami na koktajl. Obiad (ok. 520 kcal) Ciecierzyca z warzywami i komosą 30 g nasion ciecierzycy (masa przed ugotowaniem) komosa ryżowa (50 g, masa przed ugotowaniem) pięć plasterków cukinii (50 g) marchewka (100 g) cebula (50 g) mała papryka (100 g) szklanka przecieru pomidorowego (250 ml) łyżka oliwy z oliwek (10 g) przyprawy: kumin, curry, papryka wędzona, sól, pieprz, curry, kolendra Podwieczorek (ok. 160 kcal) Twarożek z malinami 1/2 kostki białego, chudego sera (125 g) szklanka malin (120 g) Kolacja (ok. 310 kcal) Śródziemnomorska sałatka z makaronem 1/3 szklanki makaronu pełnoziarnistego świderki (35 g) 7 pomidorków koktajlowych (140 g) łyżka posiekanej cebuli (15 g) 2 plastry mozzarelli (50 g) łyżeczka oliwy z oliwek (5 g) liście szpinaku (dowolna ilość)